Startup vállalkozások, figyelem!

Pályázat célja

A Hrsiker széleskörű tapasztalatait állítja a magyar Startup-ok szolgálatába, hogy egyedi, jó ötleteik minél hamarabb eljuthassanak a megvalósítás szakaszába. Az innovatív szolgáltatással, termékkel piacra törő vállalkozásokat olyan HR-szakmai területeken tudjuk segíteni, mint például az optimális vállalati struktúra kialakítása, a hatékony szervezetfejlesztés, vagy a szakemberkiválasztás támogatása.

Coaching és tréningek formájában egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi képzésekre is, mert tapasztalataink szerint egy induló cég sikere nagyban függ attól, hogy annak vezetője birtokában van-e azoknak a képességeknek, ismereteknek, amelyek sikeressé tehetik a vállalkozást.

A nyertes pályázók számára biztosított ingyenes képzéseinkkel azon elkötelezettségünknek teszünk eleget, hogy aktívan kivegyük részünket a magyar szellemi tőke itthon tartásából. Így ezek a Startupok növelni tudják hatékonyságukat azáltal, hogy komplex HR-eszköztárunkat a profiljukhoz igazítva határozott ideig rendelkezésükre bocsátjuk.

Az együttműködésünk azonban nem ér véget a képzési program befejeztével, hiszen ahogyan a Startup cég pályára áll, mások mellett mi is profitálhatunk abból, aminek megvalósításához hozzátettük a magunk tudását.

Pályázati részvétel feltételei
Induló vállalkozások jelentkezését várjuk, amelyek megfelelnek az olyan, Startup-okat általánosan jellemző ismérveknek, mint:
• Innovatív,
• nagy növekedési potenciállal bír,
• üzleti sikeréért kockázatot vállal,
• termékei, szolgáltatásai mellett a cég szervezeti felépítése is bátran újító.
(Részletesebb feltételek a pályázati kiírásban)

Mit kínálunk?
Alábbi szolgáltatásaink közül kettőt ingyenesen biztosítunk a nyertes pályázóknak.
• Tréningek
• Hatékonyságvizsgálat
• Tesztek és kiválasztás
• E-learning

Miért ingyenes?
Mert úgy járulunk hozzá a Startup cégek sikeres beindításához, hogy tudásunkat a pályázati kiírásban meghatározott keretek között díjmentesen biztosítjuk számukra. A nyertes pályázókra csupán a szolgáltatás jellegéből fakadó költségek hárulnak, mint például trénerünk úti- és szállásköltsége, vagy E-learning esetében a szerverhasználati díj.
Hova kell küldeni a pályázatot?

Ha támogatási programunk felkeltette az érdeklődését, a részletekért kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy munkanapokon 8-18 óráig hívjon minket a 06 1 445 45 19 es  telefonszámon!

Postázás határideje
2020. 10. 11.
Figyelem! Adja fel időben, mert határidő után elküldött pályázat érvénytelen!

Elbírálás – lásd a megjegyzésem, a kísérőlevélben
A pályázati adatlap beérkezésétől számított 5 munkanapon belül, folyamatosan. Az elbírálást követően a HRsiker jelentést küld e-mailben a Pályázónak.

Pályázati felvilágosítás - írjon, vagy hívjon:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 06 1 445 45 19 munkanap 8-16 h-ig

A pályázó teendői lépésről lépésre
1. A pályázati anyagot ide kattintva töltse le!
2. Olvassa el, töltse ki!
3. A kinyomtatott űrlapot aláírva, határidőre adja postára!

nyomtassa ki, töltse ki és postázza el azt a Pályázati adatlapot
  • Készítés ideje:

Kövessen minket itt is!

Hírlevél feliratkozás