Karrier tanácsadás

Elégedettségi vizsgálatMiért is fontos a karrier tanácsadás?

Az életünk nagy részét a munka tölti ki, így fontos, hogy olyan területen dolgozzunk, ami valóban érdekel minket és lehetőséget ad mind szakmai, mind pedig anyagi fejlődésre. Azonban sokan nem tudják, hogy merre induljanak el, milyen pozíciók és munkakörök elérhetőek a piacon, vagy hogy hogyan érjék el hatékonyan a céljaikat.

Itt jövünk mi képbe.

Ez mit is jelent pontosan?

Célunk egy olyan személyközpontú támogatás létrehozása, melyben az Ön erősségeit, belső értékeit, esetlegesen meglévő szakmai tapasztalatait előtérbe helyezve segítünk felfedezni az Ön számára legideálisabb munkát.

Kollégáink egy elfogadó, biztonságos környezetet teremtve, a közös gondolkodás erejével segítenek abban, hogy Ön megtalálhassa és kifejezhesse a megálmodott munkájával kapcsolatos vágyait, elképzeléseit.

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Első lépésként segítünk a karrier céljainak meghatározásában és azon dolgozunk, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket, melyek a legjobban illeszkednek az egyéni igényekhez és készségekhez. Személyre szabott tanácsokat adunk az önéletrajz és a motivációs levél írásához, valamint az interjúra való felkészüléshez. Emellett különböző teszteket javaslunk, hogy felmérjük a készségeidet és segítsünk a hatékonyabb munkavégzésben.

Miért érdemes minket választani?

Leginkább azért, mert csapatunk tagjai tapasztaltak HR vezetőként ismerik a munkaerőpiacot és a bérezéseket, továbbá értik, hogy a mai, folyton változó világban, milyen nehézségekkel kell szembenézniük a munkakeresőknek. Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy minden egyes ügyfelünk számára személyre szabott tanácsokat adjunk és az egyéni igényekre fókuszáljunk. Mi rendelkezünk a szükséges tudással és szakmai kapcsolatokkal ahhoz, hogy hatékonyan segítsünk a karrier céljaid elérésében.

Legyen szó:

-pályakezdésről, -elhagyásról, -választásról, -módosításról

-karriertervezésről,
-új karrier elindításáról
-álláskeresésről
-önéletrajz írásról
-interjúkészítésről
-GYES-ről való visszatérésről

Mi itt vagyunk és segítünk Önnek, hogy magabiztosan és tele önbizalommal érhesse el céljait.

Válasszon minket, válassza a sikert!