• Kezdőlap
  • Kiválóság az embereken keresztül

Kiválóság az embereken keresztül

A folyamatosan változó gazdasági környezetben a cégek sikere egyre nagyobb mértékben függ attól, hogy mennyire gyorsan, és milyen minőségben képesek optimalizálni működésüket. A versenyképesség növelése megköveteli a vállalatoktól, hogy a humánerőforrás terén is naprakészek legyenek, ezekre a kihívásokra kínál komplex megoldást a Hrsiker.

Sokéves tapasztalatunkat ötvöztük ügyfeleink igényeivel, hogy az így megszerzett, és folyamatosan bővülő ismereteink által teljeskörű HR-támogatást nyújthassunk kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

Egy vállalat hatékonysága jelentős mértékben függ a szervezeti egységek optimalizált működésétől. Ehhez nyújtanak hatékony támogatást széles eszköztárral rendelkező, komplex szervezetfejlesztési megoldásaink, amelyek a szervezeti egységeket összehangolva, a cég legapróbb szintjétől a teljes egészig biztosítják a folyamatos fejlődést.

A munkavállalók képzése és kompetenciáik fejlesztése hozzájárul a vállalati produktivitáshoz. A sokrétű megoldásaink közül egyik népszerű elem az E-learning. Itt tananyagaink és tesztjeink mellett saját fejlesztésű E-oktatómodulok elkészítését is vállaljuk, hogy így biztosítsuk partnereink számára a hatékony online képzés lehetőségét. A munkavállalók számára az online képzés ma már több mint egy kiegészítő lehetőség az oktatásban: az ismeretterjesztésnek egy olyan önálló, testre szabható, lényegre fókuszáló módja, amely létszámkorlát, illetve idő- és térbeli megkötések nélkül garantál szinte azonnali használható tudást.

Kiemelten nagy hangsúlyt fordítunk a személyes képzésekre is, mert tudjuk, hogy egy cég sikerének ez is feltétele. Erre az igényre nyújtanak hatékony megoldás kompetencia- és készségfejlesztő tréningjeink, amelyeknek közös jellemzője, hogy a naprakész HR-tudást könnyen fogyasztható formában adják át. Munka- és szervezetpszichológia kapcsán képzettséggel, széleskörű tapasztalatokkal rendelkező oktatónk a garancia arra, hogy csoportos, illetve egyéni képzéseink segítségével cége hatékonyan lépést tudjon tartani a folyamatosan változó piaci körülményekkel.

Az elégedett és motivált munkaerő fontos minden vállalkozás számára. Dolgozói elégedettségi vizsgálatunkkal időben tudjuk jelezni, hogy a humánmenedzsment mely területen érdemes változtatni, sőt később vissza tudjuk mérni a változás eredményességét is.

Hozzon ki többet a rendelkezésére álló belső erőforrásokból.

Kérje most ajánlatunkat!

Keresse közvetlenül irodánkat a 06 1 445 45 19 telefonszámon.