Kiberbiztonsági játék és lecke
Törvényi változások lecke

A technológia uralta világunkban kiemelt szerepe van a személyes -és a szervezeti privát szféránk, dokumentumaink, érzékeny adataink védelmének.

Szinte minden héten hallani híreket feltört közösségi médiás felületekről, kiszivárogtatott jelszavakról, adatokról, legyen szó akár magánszemélyről, akár egy vállaltról.

A kiberbiztonságra fordított figyelem, a mai világban megkerülhetetlen és kifizetődő intézkedés. Adataink biztonsága szinte mindennél fontosabb, főleg, ha azok kikerülése versenytársaink helyzeti előnyhöz juttatását eredményezi, esetlegesen dolgozóink cégünkbe vetett bizalmatlanságát indukálja.

A kiberbiztonsággal foglalkozó játék arra készíti fel az ügyfeleket, hogy ne csak a játéktábla előtt, hanem a valós életben is fel tudják ismerni azokat a szituációkat, amelyek veszélyt jelenthetnek a szervezet vagy a magán adataik kezelésével kapcsolatban. Minden játékot egy lecke előz meg, amelynek segítségével a biztonságos adatkezelésről tájékozódhatnak a játékosok, így a csapatjáték során már csak a szórakozással kell foglalkozniuk, miközben a korábban megszerzett tudásuk elmélyül.