Hírelemzés

Segítünk kiválogatni Önnek a leghasznosabb információkat az internet hálójából! A mai döntéshozók mindennapjait megkönnyítő szolgáltatásunk autentikus forrásokból gyűjti ki a szervezet számára hasznos információkat. Így egy vezető
  • naprakész lehet a cég számára előnyt jelentő tudástárból
  • az összegyűjtött információkat kategorizálva kapja meg, időt és pénzt spórolva ezzel
  • egy szervezet tagjai, osztályai előtt tértől függetlenül egyszerre jelennek meg a fejlődéséhez szükséges háttéranyagok

Új szolgáltatásunkkal a piaci változások követését lehet figyelemmel kísérni. Eszközünkkel betekintést nyerhetnek a beszállítók elemzésébe, a konkurencia monitorizálásába, kampányfigyelésbe, amivel minden vállalkozás iparágtól függetlenül nagy stratégiai előnyre tehet szert. A Business Monitor célja az, hogy kiszűrje a megfelelő információkat, figyeli a specifikus iparági és versenytársakkal kapcsolatos aktuális híreket.

A következő tevékenységeket lehet figyelemmel kísérni:

  • Naponta vizsgálja a honlapok változását és a rendszer azonnal értesítést küld, amint a felhasználó által fontos témákban bármilyen változás áll fent. 
  • A kívánt e-mail fiókban keres, és naponta értesítéseket küld azokra a kulcsszavakra, amelyekre figyelést indított.
  • A közösségi médiában keres kulcsszavakra, segítségével nem kell bejelentkeznie oda, elég, ha megadja a vizsgálni kívánt profil elérhetőségét.
  • Lehetőség van nyomtatott média tartalmak figyelésére is.
A megadott adathalmazból bárki kedvére készíthet statisztikákat, riportokat, készíthet prezentációt, vagy akár felhasználhatja hírlevélben is az adott információkat.  Legyen tájékozott velünk!

Helyezze el cégét az üzleti élet felgyorsult világában!

Kövessen minket itt is!

Hírlevél feliratkozás