• Kezdőlap
  • Szolgáltatásaink
  • Vállalati online képzések

E-learning

Jelenleg az alábbi témakörök kész tananyagai és tesztjei érhetőek el:


Értékesítés, Marketing, Piackutatás
Értékesítés, Marketing, Piackutatás

Az üzleti gondolkodás alapjait sajátíthatják el ezáltal munkatársai. Mindez erősíti a vállalatot, hiszen nem csak a marketing-osztály dolgozóinak fontos, hogy elsajátítsák az üzleti szemléletet, hanem mindenkinek, aki új belépő, vagy akik az Ön cégét képviselik.

Bővebben

Nyelv
Nyelv

Nyelvtudás elmélyítését, az üzleti nyelv elsajátítását segítő tananyagok, melyek végén tesztekkel ellenőrizhetik tudásukat és az eredmények tükrében alakíthatja tovább a tananyagokat.

Bővebben

Vállalati etika
Vállalati etika

Általános etikai irányelvekhez, illemtanhoz kapcsolódó tananyagok, amelyet a saját vállalati kultúrájához is könnyen igazíthat.

Bővebben

Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítás

Biztonságos munkahely megteremtéséhez és a magas minőség fenntartásához szükséges információk, illetve minőségbiztosítási alapismeretekhez kapcsolódó tananyagok, tesztek.

Bővebben

Pénzügy
Pénzügy

Azt gondolhatnánk, hogy a legtöbb munkatárs számára elegendő a napi rutin ismerete. Pedig nem árt átismételni a szabályokat és a legfontosabb pénzügyi mutatókat.

Bővebben

Munkavédelem
Munkavédelem

Munkavédelemhez tartozó széles körű ismeretanyag átadásához szükség tananyagok találhatók ezen belül, amelyek megfelelnek a különböző szabályozóknak és központilag meghatározott előírásoknak.

Bővebben

Jog
Jog

Általános jogi ismeretekhez szükséges tananyagok, amelyek elősegítik, hogy minden munkatárs egyaránt tisztában legyen olyan jogi szabályozásokkal, amelyek szükségesek a munkájuk elvégzéséhez.

Bővebben

Vállalati kommunikáció
Vállalati kommunikáció

A vállalat belső kultúrájához elengedhetetlen leckék, valamint a munkatársak felkészülését elősegítő tananyagok a külső kommunikáció szempontjából.

Bővebben