E-learning

Cégen belüli képzés? Legyen a vállalatodnál is élmény a tanulás az e-learninggel! A digitalizáció világában olyan innovatív módszert jelent ez az online oktatási forma, ami nem csak leegyszerűsíti a képzések megvalósítását, de ráadásul hatékony és rendkívüli előnnyel szolgál a vállalat eredményes működésében.

A Hrsiker több, mint 10 éves tapasztalattal és hozzáértő szakemberek munkájával segíti a cégek sikeres fejlődését hatékony és átfogó vállalati belső képzések megszervezésével.

Az e-learning alapú oktatási rendszerünk egy olyan fejlett szolgáltatás, ami tökéletesen kiegészíti a hagyományos képzéseket. Ezen kívül a vállalati szervezeti kultúra részét képezi, mely egy hozzáadott értéket képvisel! Kész tananyagaink mellett lehetőség van új leckék készítésére, kérésre sokféle témát legyártunk a megfelelő szakértő bevonásával.

Jelenleg az alábbi témakörök kész tananyagai és tesztjei érhetőek el:

Értékesítés, Marketing, Piackutatás

Az üzleti gondolkodás alapjait sajátíthatják el ezáltal munkatársai. Mindez erősíti a vállalatot, hiszen nem csak a marketing-osztály dolgozóinak fontos, hogy elsajátítsák az üzleti szemléletet, hanem mindenkinek, aki új belépő, vagy akik az Ön cégét képviselik.

Nyelv

Nyelvtudás elmélyítését, az üzleti nyelv elsajátítását segítő tananyagok, melyek végén tesztekkel ellenőrizhetik tudásukat és az eredmények tükrében alakíthatja tovább a tananyagokat.

Vállalati etika

Általános etikai irányelvekhez, illemtanhoz kapcsolódó tananyagok, amelyet a saját vállalati kultúrájához is könnyen igazíthat.

Jog

Általános jogi ismeretekhez szükséges tananyagok, amelyek elősegítik, hogy minden munkatárs egyaránt tisztában legyen olyan jogi szabályozásokkal, amelyek szükségesek a munkájuk elvégzéséhez.

Minőségbiztosítás

Biztonságos munkahely megteremtéséhez és a magas minőség fenntartásához szükséges információk, illetve minőségbiztosítási alapismeretekhez kapcsolódó tananyagok, tesztek.

Pénzügy

Azt gondolhatnánk, hogy a legtöbb munkatárs számára elegendő a napi rutin ismerete. Pedig nem árt átismételni a szabályokat és a legfontosabb pénzügyi mutatókat.

Munkavédelem

Munkavédelemhez tartozó széles körű ismeretanyag átadásához szükség tananyagok találhatók ezen belül, amelyek megfelelnek a különböző szabályozóknak és központilag meghatározott előírásoknak.

Vállalati kommunikáció

A vállalat belső kultúrájához elengedhetetlen leckék, valamint a munkatársak felkészülését elősegítő tananyagok a külső kommunikáció szempontjából.

Kérjen tőlünk ajánlatot!