Dolgozói elégedettség felmérés

Biztos benne, hogy elégedettek a munkatársai?

A dolgozói elégedettség kulcsfontosságú a vállalati sikerhez. Az elégedett és motivált munkavállalók termelékenyebbek, kreatívabbak és lojálisabbak a céghez. Azonban honnan tudhatja, hogy a munkatársai valóban elégedettek? 

Miben segít a módszerünk?

Abban segít az általunk kidolgozott dolgozói elégedettségi felmérés, hogy objektív betekintést nyújt a munkavállalók hangulatába és aggályaiba. A felmérés lehetővé teszi, hogy:

01

Felmérés

Felmérje a munkavállalók elégedettségi szintjét a munkájukkal, a vezetéssel, a juttatásokkal, a munkakörnyezettel és más fontos tényezőkkel kapcsolatban.

02

Azonosítás

Azonosítsa a munkahelyi elégedetlenség forrásait és tegyen lépéseket a javulás érdekében.

03

Összehasonlítás

Összehasonlítsa az eredményeket más cégekkel, és azonosítsa a lehetséges javulási pontokat.

Külső ügynökséggel történő felmérés lebonyolítása biztosítja a teljes anonimitást, így a munkavállalók őszintén válaszolhatnak a kényes témákra is. Az ajánlott felmérésünk előnyei, hogy:

01 data

akcióképes adatokat szolgáltat a szervezet számára a termelékenység növeléséhez,

02 flucktuacy

hozzájárul a munkahelyi morál javulásához és a fluktuáció csökkentéséhez,

03 leader

erősíti a munkavállalók és a vezetés közötti bizalmat.

Az elégedett dolgozók magasabb termelékenységet eredményezhetnek. Egy Oxford Egyetem Saïd Business School által végzett kutatás szerint az elégedett dolgozók 13%-kal produktívabbak. 

A felmérést nem végző szervezetek kockáztatják a magas fluktuációt, az alacsonyabb morált és a tehetséges munkaerő toborzásának nehézségeit.

Ne kockáztasson!

Kezdeményezzen dolgozói elégedettségi felmérést velünk és tegye meg a szükséges lépéseket a munkahelyi elégedettség és a termelékenység növelése érdekében.

Az alkalmazotti hangulat felmérése

A dolgozói elégedettség felmérések platformot biztosítanak az alkalmazottak számára, hogy anonim módon kifejezzék véleményüket és érzéseiket a munkájukkal kapcsolatos különböző aspektusokról. Ez magában foglalja a munka és magánélet egyensúlyával, a kompenzációval, a vállalati kultúrával, a vezetéssel és a fejlődési lehetőségekkel kapcsolatos elégedettségüket.

Ezen visszajelzések összegyűjtésével a szervezetek értékes betekintést nyernek a munkaerő általános moráljába és hangulatába, lehetővé téve számukra a potenciális aggályok eszkalálódása előtti kezelését.

dolgozoi elegedettseg felmeres 1

Adatvezérelt döntéshozatal

A szubjektív véleményekkel ellentétben a felmérések kvantifikálható adatokat szolgáltatnak az alkalmazotti hangulatról. Ezeket az adatokat elemezhetjük trendek, minták és fejlesztendő területek azonosítására.

Ezzel az információval a szervezetek megalapozott döntéseket hozhatnak a munkahely különböző aspektusairól, mint például új politikák bevezetése, a kommunikációs csatornák javítása, vagy további források biztosítása az alkalmazottak jóllétéhez.

A munkavállalói elköteleződés javítása

A felmérések lebonyolítása azt mutatja, hogy a szervezet értékeli az alkalmazottak visszajelzéseit, és elkötelezett a pozitív munkakörnyezet megteremtése iránt. Ez növelheti a munkavállalói elköteleződést, ha megmutatja nekik, hogy hallják és értékelik a hangjukat.

Amikor az alkalmazottak úgy érzik, hogy beleszólásuk van a munkahely alakításába, nagyobb valószínűséggel befektetik munkájukba és elkötelezettek a szervezet sikere iránt.

dolgozoi elegedettseg felmeres 3

A munkavállalói fluktuáció csökkentése

A megelégedett munkavállalók nagyobb valószínűséggel maradnak a szervezetnél, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet a toborzás és a képzés terén.

Azon tényezők azonosításával és kezelésével, amelyek hozzájárulnak a munkavállalói elégedetlenséghez, a szervezetek proaktívan csökkenthetik a munkavállalói fluktuációt, és fenntarthatnak egy stabil és tapasztalt munkaerőt.

gyar dolgozoi elegedettseg meres

Pozitív munkakörnyezet kialakítása

Az alkalmazotti elégedettségi felmérések segíthetnek a szervezeteknek azonosítani azokat a területeket, ahol kiemelkedően teljesítenek, és azokat a területeket, ahol javíthatnak az általános munkakörnyezeten.

A kapott visszajelzések alapján a szervezetek pozitívabb és produktívabb munkakörnyezetet hozhatnak létre, amely mind az alkalmazottak, mind a szervezet számára előnyös.

dolgozoi elegedettseg felmeres 4

Segíthetünk Önnek is?

Ha szeretné igénybe venni szakértő munkatársaink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot! Büszkék vagyunk arra, hogy tapasztalt és képzett csapatunk áll rendelkezésére, hogy megoldást találjunk minden problémára. Legyen szó dolgozói elégedettség felmérésről, toborzási tanácsadásról vagy egyedi projektek megvalósításáról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.
Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és induljunk el együtt a siker felé vezető úton!