A HRsiker – Az emberi és a vállalati értékek szolgálatában

HRsiker - karrier coach

2004-ben azzal a céllal hoztuk létre cégünket, hogy arra kínáljunk megoldást, ami minden szervezet számára a legfontosabb: a munkaerő toborzására, kiválasztására, képzésére és természetesen a legjobb munkatársak megtartására.

Hisszük, hogy a HRsiker vállalati képzéseivel, E-learning csomagjaival, vezetői kommunikációs- és csapatépítő tréningjeivel tökéletes megoldást nyújt munkatársai képzésére. Azonban mi itt nem állunk meg. Hatékonyságvizsgálatunk, szervezetfejlesztési módszereink, hírelemzésünk az Ön cégénél is képesek megszüntetni a dezintegrációt, kezelni a krízishelyzeteket, ezzel előre lendítve cége fejlődését.

Cégünk egy teljes körű, komplex  HR tevékenységekkel foglalkozó ügynökség, amely 16 évnyi referenciával és hatalmas kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy kezdve az egészen kis vállalkozásoktól, a multinacionális vállalatokon át, ha az emberi erőforrás menedzsment valamiért nem működik jól, az egészen biztosan diszfunkciókat idéz elő a vállalaton belül, megakadályozva annak fejlődését, gátat szabva profitnövekedésének.

A jó humánerőforrás-menedzsment óriási versenyelőnyt jelent, hiszen minden sikeres cég mögött megfelelően képzett, kellően motivált és naprakész kollégák állnak. Szívügyünk, hogy a HRsiker sikerre vigye az Ön cégét is. Ezért tartjuk különösen fontosnak, hogy megbízható eszközökkel megfigyeljünk, diagnosztizáljunk, majd segítsünk. Hiszen csak az okok ismeretének birtokában lehet a legrövidebb idő alatt eljutni a megoldásig. Mi informáljuk, támaszt nyújtunk, és lehetővé tesszük, hogy cége megújult erővel, egészséges szervezetként vágjon neki az új kihívásoknak.

Profi karrier tanácsadás

Mit tehetünk Önért? Hívjon és segítünk!