HRsiker

Megbízható partner a HR tanácsadásban

Cégünk története

A HRsikerről

2004-ben azzal a céllal hoztuk létre cégünket, hogy arra kínáljunk megoldást, ami minden szervezet számára a legfontosabb: a munkaerő toborzására, kiválasztására, képzésére és természetesen a legjobb munkatársak megtartására.

Hisszük, hogy a HRsiker megbízható szolgáltatásaival adaptív megoldást nyújt munkatársai képzésére. Azonban mi itt nem állunk meg. Dolgozói elégedettség vizsgálatunk, szervezetfejlesztési módszereink, az Ön cégénél is képesek megszüntetni a dezintegrációt, kezelni a krízishelyzeteket, ezzel előre lendítve cége fejlődését.

Rólunk - HRsikerről

Szakértő munkatársak

Dr. Görögh Edit

Dr. Görögh Edit

Sokéves tapasztalattal rendelkezik HR területen, beleértve a tudásmenedzsmentet, rendezvények szervezését és nemzetközi projektekben való részvételt.

Simon Erika

Simon Erika

Tapasztalatot szerzett nemzetközi és hazai projektekben. Vezetőfejlesztéssel foglalkozik és olyan kommunikációs modellekkel dolgozik amelyek emberi kapcsolódásra építenek.

Tarnóczky Száva

Tarnóczy Száva

Egyszerre több hatékony módszertant alkalmaz. Tréningjei elméleti alapokkal és gyakorlati feladatokkal segítik a fejlődést.

Miért dolgozzon velünk?

Cégünk egy teljes körű, komplex  HR tevékenységekkel foglalkozó ügynökség, amely 16 évnyi referenciával és hatalmas kapcsolatrendszerrel rendelkezik. Munkánk során azt tapasztaltuk, hogy kezdve az egészen kis vállalkozásoktól, a multinacionális vállalatokon át, ha az emberi erőforrás menedzsment valamiért nem működik jól, az egészen biztosan diszfunkciókat idéz elő a vállalaton belül, megakadályozva annak fejlődését, gátat szabva profitnövekedésének. 

A jó HR menedzsment

A jó humánerőforrás-menedzsment óriási versenyelőnyt jelent, hiszen minden sikeres cég mögött megfelelően képzett, kellően motivált és naprakész kollégák állnak. Szívügyünk, hogy a HRsiker sikerre vigye az Ön cégét is. Ezért tartjuk különösen fontosnak, hogy megbízható eszközökkel megfigyeljünk, diagnosztizáljunk, majd segítsünk. 
 
Hiszen csak az okok ismeretének birtokában lehet a legrövidebb idő alatt eljutni a megoldásig. Mi informáljuk, támaszt nyújtunk, és lehetővé tesszük, hogy cége megújult erővel, egészséges szervezetként vágjon neki az új kihívásoknak.
megbeszeles office

Mit tehetünk Önért?

Ha igénybe kívánja venni szakértő munkatársaink segítségét, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot! Büszkék vagyunk arra, hogy tapasztalt és képzett csapatunk áll rendelkezésére, hogy megoldást találjon minden problémájára vagy kihívására. Legyen szó önéletrajz készítésről, tanácsadásról vagy egyedi projektek megvalósításáról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.
Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és induljunk el együtt a siker felé vezető úton!