Próba interjú

Tesztelj velünk és szerepelj magabiztosan a próba interjún!

Próba interjú angol, német és magyar nyelven
gyakorló Hr Szakemberek vezetésével

Állásinterjú

Félsz az állásinterjúktól? Nem tudod, mire számíthatsz? Ne aggódj, nem vagy egyedül! Sok álláskereső idegeskedik az interjúkon, de velünk mind magyar mind pedig angol próba-interjúkkal leküzdheted a félelmeidet, és magabiztosan szerepelhetsz a valódi állásinterjúkon. Mit jelent ez? A próba-interjú egy szimulált állásinterjú, ahol tapasztalt, napi gyakorlatban lévő HR vezetővel találkozol. A próba során reális visszajelzést kapsz a teljesítményedről és tanácsokat kapsz a javuláshoz.

Póbainterjú

Angol próba interjú

Hogyan vehetsz részt magyar vagy angol online próba-interjún? A próba interjú egyéni tanácsadás keretében zajlik. Előre egyeztetett időpontban az email címedre kapott linkkel tudsz belépni felületünkre. Itt fogsz majd találkozni a felvételit folytató HR vezető munkatársunkkal. Mit tanulhatsz a próba-interjúkon? Például azt, hogy hogyan válaszolj a leggyakoribb interjúkérdésekre, hogyan kommunikálj hatékonyan az interjúztatókkal, hogyan mutasd be a képességeidet és a tapasztalataidat, vagy hogyan kezelj stresszes helyzeteket.

angol probainterju

Stressz interjú

A próba-interjúk alkalmával lehetőséged nyílik elsajátítani a kulcsfontosságú készségeket, melyek elengedhetetlenek a sikeres állásinterjúkhoz. Megtanulod, hogyan reagálj a gyakran feltett interjúkérdésekre, és hogyan építsd fel hatékony kommunikációt az interjúztatóval. Emellett kifejlesztheted képességeid bemutatását és tapasztalataid érthető átadását. A próba-interjúk nem csupán a szakmai aspektusokon segítenek, hanem hatékony stresszkezelési stratégiák kialakításában is. Ennek eredményeképp növelik magabiztosságodat, csökkentik a stresszt, és általánosságban fejlesztik az interjúkészségeidet, ami együttesen növeli az esélyeidet a sikerre.

sikeres interju

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot, és készülj fel velünk a sikeres állásinterjúkra!

Segítünk kiemelkedni a tömegből, hogy önbizalommal léphess be az interjúra és elnyerd álmaid állását!

Nincs időd? Gyors tippek!

Az állásinterjúra való felkészülés kulcsfontosságú a sikeres pályázathoz.

Tudtad,

hogy 4 önéletrajzból 3 el sem jut a vezetőhöz? A munkaadók több száz jelentkezést kapnak és a legtöbbet már előzetesen kiszűrik. Ez azt jelenti, hogy a sikerhez nem elég, ha elküldesz néhány pályázatot.

Akár önéletrajz készítés, akár álláskeresési stratégiában, akár próba-interjúkban van szükséged segítségre mi segítünk!

Próbainterjú folyamata

űrlap - jelentkezéshez

Vedd fel velünk a kapcsolatot, töltsd ki az űrlapot.

értékesítési ajánlat

Várd meg az árajánlatot, amit a megadott email címedre fogunk küldeni.

Időpontegyeztetés

Egyeztess időpontot munkatársunkkal, várd meg az előlegszámlát és utald el nekünk a szolgáltatás díját.

03 online interview

Vegyél részt a próba interjún online.

04 feedback

Kapj személyre szabott visszajelzést a teljesítményedről.

Jelentkezz be hozzánk!

Ha szeretnéd igénybe venni szakértő munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Büszkék vagyunk arra, hogy tapasztalt és képzett csapatunk áll rendelkezésedre, hogy megoldást találjunk minden problémádra vagy kihívásodra. Legyen szó próba interjúról, tanácsadásról vagy egyedi projektek megvalósításáról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk.
Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma, és induljunk el együtt a siker felé vezető úton!