A képen egy tehetséges női munkavállaló látható

Tehetséges munkatársak

A menedzsment a kiválasztási folyamat során nagy valószínűséggel ki tudja szúrni a gyöngyszemeket, a legalkalmasabb leendő munkatársakat. Ám a tehetséges dolgozók megtartása és szinten tartása, fejlesztése fontosabb, mint gondolnánk, hiszen számos előnnyel járhat a cég számára. Nézzük, pontosan milyen lehetőségek vannak erre.

Bővebben

 • Készítés ideje:
A képen egy e-learning tanuló látható

Tanulni sosem késő: Vállalati E-learning képzéseink

Napjainkban a digitális tanulás segítségével olyan ismeretekre is szert tehetünk, amikkel hagyományos formában kevésbé találkozhatunk. Mind személyes, mind vállalati célból érdemes fejleszteni magunkat, erre cégünk is kínál széleskörű képzéseket.

Bővebben

 • Készítés ideje:
A képen egy kikapcsolódó nő látható

Amikor a gép kikapcsol: tippek az aktív pihenéshez

A hétköznapok során sokan 8-10 órákat görnyednek a számítógépek, laptopok felett. A home office számos előnnyel kecsegtet, de a testi és lelki egészség számára is kártékony hatásai lehetnek, gondoljunk csak az izomfájdalmakra és a kiégésre. Hogyan pihenhetünk aktívan, amikor felállunk a székünkből? Ehhez kínálunk most pár tippet.

Bővebben

 • Készítés ideje:
A képen egy vezető látható

Hogyan legyek jobb vezető?

Mindig van hová fejlődni – még a magasabb pozícióban dolgozóknak is. Cégünk széles körű e-learning kurzusokat és tréningeket kínál a tanulni vágyóknak: számos terület, például a kommunikációs ismeretek bővítése, vagy az önismeretben való elmélyülés is segíthet nem csupán jó, de egyre jobb vezetővé válni.

Bővebben

 • Készítés ideje:
A képen egy elégedett munkavállaló látható

Sikeres vállalat: elkötelezett dolgozók

A hatékonyan dolgozó munkaerő elengedhetetlen a cégek mindennapi működéséhez. Ezért azonban tenni kell: a munkavállalói elkötelezettség kialakításához és növeléséhez nem csupán anyagi jellegű motiváláshoz van szükség. Lássuk, mit tehet még a menedzsment a lojalitásért.

Bővebben

 • Készítés ideje:

11 HR témájú film és sorozat

A következőkben olyan filmeket és sorozatokat ajánlunk, amelyek nem csak kiváló szórakozást nyújtanak, de kisebb-nagyobb részben megjelenik bennük a HR szakma és a munkahelyi élet is. Helyt kapnak a karrierépítéssel kapcsolatos nehézségek, a nemek közötti különbségek és a munkatársak közötti konfliktusok, így az alkotások akár edukációs célt is szolgálhatnak.

Bővebben

 • Készítés ideje:

Legutóbbi bejegyzéseink

 • Tehetséges munkatársak

  A menedzsment a kiválasztási folyamat során nagy valószínűséggel ki tudja szúrni a gyöngyszemeket, a legalkalmasabb leendő munkatársakat. Ám a...
 • Tanulni sosem késő: Vállalati...

  Napjainkban a digitális tanulás segítségével olyan ismeretekre is szert tehetünk, amikkel hagyományos formában kevésbé találkozhatunk. Mind...
 • Amikor a gép kikapcsol: tippek az...

  A hétköznapok során sokan 8-10 órákat görnyednek a számítógépek, laptopok felett. A home office számos előnnyel kecsegtet, de a testi és lelki...

Kövessen minket itt is!

Hírlevél feliratkozás