Köszönjük a feliratkozást!

Gratulálunk, hogy sikeresen regisztráltál az álláskeresési stratégia 2024 ingyenes webinárunkra!

Nagyszerű lehetőség áll előtted, hogy új és hatékony megoldásokat fedezz fel az álláskeresés folyamatában. Programunkban olyan bevált módszereket osztunk meg veled, amelyeket könnyedén alkalmazhatsz a gyakorlatban. Tudjuk, hogy mennyire fontos számodra a sikeres álláskeresés ezért többféle támogatást is megadunk neked ezen az úton. A kurzus előtt a következő lépésekre szeretnénk felhívni a figyelmedet:

01

ÉRKEZZ PONTOSAN A KÉPZÉSRE

Fontos, hogy az előre megadott időpontban érkezz a képzésre. A résztvevők számát korlátozzuk így ha később csatlakozol előfordulhat, hogy meg kell várnod amíg valaki kilép.

02

JEGYEZD FEL A PROGRAM IDEJÉT

Az esemény időpontját rögzítsd a naptáradban vagy állíts be emlékeztetőt a mobilodon, hogy biztosan el ne felejtsd ezt a fontos alkalmat.

03

ONLINE MUNKAVÉGZÉS

Kérjük, hogy használj asztali számítógépet vagy laptopot a bejelentkezéshez. Az előadás során megosztjuk a képernyőnket, ám mobil eszközön nem lesz megfelelő a láthatóság. Ha jelenleg mobilon vagy ne aggódj az előadás kezdetéig emailben elküldjük a belépési linket így asztali gépről vagy laptopról is egyszerűen be tudsz lépni.

04

ZAVARÓ FAKTOROK

Kérjük, kapcsold be a mobilod repülő üzemmódját, és zárd be az emailjeidet és az összes böngészőablakot amelyek elvonhatják a figyelmed. A 1,5 órás képzés figyelmet igényel -  ez az időszak könnyen meghatározhatja az álláskeresésed kimenetelét.

Ha bármi kérdésed lenne ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk!

Köszönjük és találkozunk a képzésen!

Az Karrier Mentor Klub csapata