Munkavállalók

Üdvözölünk a munkavállalói szolgáltatási oldalunkon

A HRsikernél megértjük, hogy a munkaerőpiacon való eligazodás és a karriered előrehaladása kihívást jelenthet. Mi ezért kínálunk átfogó szolgáltatásokat, amelyek célja, hogy támogassunk téged szakmai céljaid elérésében.

Ha új munkalehetőséget keresel akkor állásközvetítési tanácsadásunkra lehet szükséged. A keresési folyamat minden egyes lépésében útmutatást nyújtunk, a potenciális munkáltatók megtalálásától az interjúkra való felkészülésig.

Amikor a karriered nem úgy halad előre, ahogyan azt elképzelted, könnyen úgy érezheted, hogy megrekedtél, vagy úgy gondolhatod, hogy nincsenek lehetőségeid.  Ilyenkor az objektív karrier-tanácsadás rendkívül hasznos lehet.  Útmutatást tudunk nyújtani és segítünk neked olyan alternatívákat feltárni amelyekre korábban esetleg nem gondoltál, hogy megalapozott döntéseket tudj hozni a karriereddel kapcsolatban.

Család vagy karrier?

Szakmai vagy karrier-tanácsadásra akkor van szükséged ha bizonytalan vagy a karrierutadat illetően vagy ha karrierváltás előtt állsz.  Szolgáltatásainkat arra terveztük, hogy segítsünk neked amikor a szokásos megközelítések már nem tűnnek működőképesnek és további tanácsokra és javaslatokra van szükséged.

Képesség, érdeklődés

Miért van ránk szükség?

A mai gyorsan változó munkaerőpiacon elengedhetetlen, hogy naprakész maradj az iparági trendekkel és alkalmazkodj az új lehetőségekhez. A tanácsadás és útmutatás hiánya esetén elveszettnek és bizonytalannak érezheti magát egy munkavállaló. Mi ezen igyekszünk segíteni.

Mikor kérj segítséget?

Természetes, hogy segítséget kérünk, amikor a szokásos stratégiáink nem működnek, vagy amikor nem vagyunk biztosak abban, hogyan tovább. Akár karrierváltást fontolgatsz, akár továbbképzésre vagy átképzésre vágysz mi szaktudást kínálunk minden szakaszban, az átképzéstől és az önéletrajz-készítéstől a bérigény megfogalmazásáig.

Lépj velünk kapcsolatba, hogy segítsünk céljaid elérésében.